Udstiller

Jeg udstiller mine hand crafted artist books i Thiemers Magasin, oktober – december 2021



Jeg udstiller tuschtegninger, linoleumstryk og installationer i Københavns Højskoleforening, april – maj 2021


Jeg udstiller tuschtegninger og linoleumstryk i Galleri Øckenlund, april – juli 2020


Jeg udstiller linoleumstryk i DABs kunstforening, december 2019.

Jeg udstiller grafik og installationer på Gladsaxe Hovedbibliotek, oktober 2019. 


Jeg udstiller mit 5,5 meter lange print i Poesiens hus i forbindelse med udgivelsen af min graphic novel, Et presset blad fra kærlighedens blomsterkrans, oktober 2018.

Anmeldelse: http://modspor.dk/at-goere-det-private-poetisk/

Anbefaling: http://poesienshus.dk/project/presset-blad



Jeg udstiller linoleumstryk i Galleri Øckenlund, april 2018



Jeg udstiller mit kæmpestore træsnit “The Mother of Wind” på Danmarks Tekniske Museum, august – november 2017

IMG_5905

Jeg udstiller mine mørkeblå linoleumstryk på Stadsbiblioteket i Lyngby, december 2015. Tobias Trier optrådte, og jeg fik sendt hilsner til min halvfjerdserbarndom.

Karsten Pharao skrev:

Mette Uldal er uddannet fra Danmarks Designskole, og gennem hendes karriere har design og billedkunstnerisk udtryk gået hånd i hånd. Men hvor designarbejdet naturligvis har været for kunder med kommercielle interesser, er det kunstneriske arbejde et frirum for det helt personlige. Hun har designet for børn: sengetøj, t-shirts, madkasser, drikkedunke, puslespil osv. De seneste år har hun designet legetøj i pap og træ til de mindste. Og hun har arbejdet med København Zoo’s grafiske udtryk. Så der går en lige linje fra børne-design til den serie linoleumstryk med titlen “Growing Up” hun viser på Stadsbiblioteket. Billederne handler om udvikling og opvækst, og motiverne er hentet fra både kunstnerens egen barndom og fra hendes børns opvækst, og de indfanger stemninger fra “mens-vi-vokser-op perioden”, billederne er åbne og poetiske og lukker op for et væld af associationer og erindringer hos beskueren. Deres kraftfulde udtryk er inspireret af den politiske plakatkunst, som kunstneren selv er vokset op med i barndomshjemmet. Mette Uldals begejstring for håndværk og for at opfinde og konstruere får hun virkelig tilfredstillet i det fysiske arbejde med linoleumssnit og trykpresse.